Aktuelt

Styret informerer:

-Styret bytter e-postadresse. Ny adresse er:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er fortsatt mulig å benytte gammel e-postadresse i en overgangsperiode, men alle oppfordres til å benytte ny e-postadresse ved henvendelser heretter.

 

-Styret vil fremover benytte TOBBs Min side til å kommunisere digitalt. Informasjon fra styret vil være å finne på Min side. Styret oppfordrer beboerne til å gå inn på Min side- profil og samtykker- samtykker, her sjekker du at du har ikke har reservert deg mot digital informasjon. TOBB er behjelpelig om noen har behov for hjelp til å komme i gang.

Selv om informasjonen fremover vil komme på en digital plattform, vil styret forsøke å begrense informasjon som sendes ut til det som er nødvendig og nyttig for beboerne. For enkel tilgang til Min side kan det være hensiktsmessig å laste ned TOBB sin app.

Styret vil også i noen tilfeller benytte sms for å formidle informasjon. Men også styrets bruk av sms vil være begrenset til det nødvendigste.

 

-Styretelefonen er nå avviklet. Ta kontakt med styreleder Tore Olsen, ved behov for telefonisk kontakt. Kontaktinfo ligger på Min side.

mandag, 06 mai 2024 19:02

Styret informerer

Styret vil med dette informere om følgende:

* 22. mai vil TBT starte opp ny runde med filterskift. Oversikt over når de kommer til din bolig vil bli lagt i din postkasse.

* Ved rundkjøringa ligger det jord som kan brukes av beboerne ved behov.

* Styret oppfordrer alle som kjører i grenda om å kjøre i gangfart, og utvise aktsomhet. Det er flere steder hvor plener har blitt stygge etter at bilister har kjørt på plenen og også etter at noen har kuttet svinger.

* Styret vil også oppfordre alle beboere om å vise allminnelig hensyn til naboer på søndager. Søndag er en dag i uka mange setter pris på som en avslappende dag uten støyende maskiner. Jmfr. Lov om helligdagsfreden.

 

Mvh. styret

tirsdag, 23 april 2024 17:18

Beboermøte 25. april 2024

Hei.

Styret vil gjerne invitere til beboermøte i etterkant av generalforsamlingen førstkommende torsdag.

Generalforsamlingen starter klokken 18.00, og vi tar sikte på å runde av denne klokken 19.00.

 

Hovedtema for beboermøte blir informasjon rundt utbygging av fiber til tv/internett. Representanter fra entreprenør kommer.

Vi vil også informere kort om status på prosjekt nye tak, samt drenering.

 

Med vennlig hilsen

styret i Rostengrenda borettslag

tirsdag, 23 april 2024 17:14

Generalforsamling 25. april 2024

Hei alle sammen.

Generalforsamling i borettslaget avholdes torsdag 25. april fra klokken 18.00 i grendahuset.

Vel møtt!

 

Mvh. styret

 

mandag, 11 mars 2024 15:38

Ny hjemmeside

Hei.

Vi jobber med å utvikle ny hjemmeside. Endringer vil derfor forekomme. Ber om forståelse under arbeidet.

 

Styret

onsdag, 10 mai 2023 15:21

Info fra TBT

Info fra TBT:

1. I uke 21 starter TBT opp med en ny runde med utskifting av filter. Info om når de kommer legges i postkassene 16. mai.

 

2. Angående hageavfall: Hageavfall som TBT tar med seg er kvister, gress og løv. Jord, grus, steiner, lecakuler o.l. regnes ikke som hageavfall, og blir ikke tatt med.

Skal du kvitte deg med jord, steiner, grus, lecakuler, eller har busker eller trær som har jord festet til røtter eller annet, må du selv sørge for å frakte dette bort til aktuelt avfallsdeponi.

Design og utvikling : Luculentus as - Trondheim